SLO
Domov Zemljevid strani Dodaj med priljubljene
Pokličite nas: 03/700 14 75


Obiščite nas

Vgradne omare HOBY d.o.o.

Podlog v Sav. dolini 60, 3311 Šempeter v Sav. dolini

T: 03 700 14 75
F: 03 700 14 76
E: info@hoby.si
 

Politika zasebnosti

 

Avtorske pravice

 

S to spletno stranjo upravlja Vgradne omare Hoby d.o.o.  Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.hoby.si so last Vgradne omare Hoby d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

 

Prav tako si Vgradne omare Hoby d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin.

 

Pridržki

 

Vgradne omare Hoby d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vgradne omare Hoby d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosi v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Vgradne omare Hoby d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

 

Vgradne omare Hoby d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Vgradne omare Hoby d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

 

Vgradne omare Hoby d.o.o.
Podlog v Savinjski dolini 60
3311 Šempeter
Slovenija

 

T: + 386 (0)3 700 14 75
F: + 386 (0)3 700 14 76
E: info@hoby.si
I:  www.hoby.si/


Želite dodatne informacije o Hoby produktih?   --> pošljite povpraševanje


Povečaj pisavo
Pmanjšaj pisavo

Želite več informacij?
 Pošljite povpraševanje
 Vprašajte nas 
 Pokličite nas 
©2008-2012 Vgradne omare HOBY d.o.o. I Vse pravice pridržane I Slike so simbolične I
Domov